Det nye liv som iværksætter

Det nye liv som iværksætter

Det nye liv som iværksætter, er en underlig ændring i mit liv.

 

Det hele begyndte, da jeg endte ud i en økonomisk krise. Jeg havde huslejen, forsikringer og alle de forskellige udgifter man har, når man er udeboende. Med alle disse udgifter, var jeg i en mørk periode i mit liv. Kort sagt havde jeg ingen form for kontrol over min økonomi, og optog lån i banken uden min bankmand blev informeret! Min mor opdagede min krise hurtigt, og indgik en forhandling med mig. Forhandlingen sikrede økonomisk hjælp i et år, med tilbage betaling selvfølgelig. Hagen ved denne forhandling, var konfiskering af mit dankort på ubestemt tid. Jeg vil være ærlig og indrømme, at det var et af de sværeste beslutninger jeg måtte tage…

 

Jeg kom efterfølgende i tanke om en god måde, at tjene penge på. Det som næsten alle på Facebook gør, nemlig salg af eget tøj. Jeg begyndte lige så stille at sælge mit tøj, og tjente mere og mere for hver gang. Jeg har altid været dygtig til salg og kundekommunikation, dog havde jeg ikke tænkt viderer over det. Så kom der en mandag morgen, hvor jeg tænkte på, at starte et samarbejde med en leverandør. Jeg havde set en dreng, sælge en stor mængde Ralph Lauren skjorter til kvinder. Det kunne passe, at han solgte dem for andre. Jeg tog kontakt til ham, hvor jeg spurgte, om han kende nogle leverandører. Klokken var blevet ca. 07:50, og jeg havde skaffet en leverandør med levering af Ralph Lauren produkter. Det var meget svært at gemme smilet væk, da jeg følte mig umådeligt heldig!!

 

Allerede inden samarbejdet, havde jeg oprettet en salgsside på Facebook. Den har jeg kaldt “Public Admire”

 

Jeg håber i vil tage godt imod den nye trendsætter

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

 

Næste indlæg

Det nye liv som iværksætter