**Sælges**

Optagelse af lån fra energi niveauet

Hold da op, jeg bliver aldrig vant til en hel nat uden søvn!

Jeg har efterhånden ligget vågen i flere døgn, i flere perioder. Det er aldrig nemt at stå op dagen efter, med et overskudsniveau på 5% gældende den manglende søvn.

Jeg skal dog ikke bruge en masse tid på selvmedlidenheden, eller den udnødvendige negativitet! Det har man generelt ikke tid til, da man uden tvivl vil gå glip af utallige muligheder/oplevelser i sit liv. Om det er erhvervslivet, eller i vores privatliv. Nok om det….

Eftersom jeg ikke kunne sove, opdaterede jeg lige Public Admire ca. kl. 05:25. Nu havde jeg haft chancen for at sove, dog er der også en grænse til hvor langt min tålmodighed holder! 

”Hvis du ikke kan finde en løsning, hvorfor så skabe et problem?” Fantastisk citat! Baseret på de unødvendige konflikter, der skabes i vores daglige hverdag.

Jeg fortsatte med opdateringen, af Public Admire til ca. kl. 12:45. Jeg vil gerne lige forsvarer mig selv, og nævne det avancerede styresystem! Jeg har sjældent lavet så meget research, i forbindelse med hvordan det hele fungerer. Det kunne også bare have været mig, som ikke lige havde tænkt sig om. Så er det godt, jeg kan benytte mig af en hel masse vejledninger!  Jeg havde dog regnet med, at jeg havde færdiggjort alt det leverede tøj. Det må jeg gøre færdigt i morgen, med den næste levering. Så man kan ikke sige, at Public Admire er kedelig!

Hold jer opdateret!

Salget af det verdenskendte mærke indenfor mode, bliver solgt til under salgsprisen! Jeg vil ikke ødelægge overraskelsen, men en ledetråd kan jeg ikke holde for mig selv!!

Mærket har mange flotte heste

11068798_10206460478056721_2043889413_n


 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

 

Næste indlæg

**Sælges**