Hvorfor kan ferien ødelægge alt?

Ironisk nok….

Så endte jeg på i alt 7 salg i går, det gik jo strygende der ud ad!! Lige fra kl 08:00 om morgenen, havde jeg de første salg!! Stolt kan jeg da kun være!! Dog var det meste seccond hand, som var leveret fra min veninde. Hvad kan jeg sige… Jeg kunne jo ikke sige nej, da hun grædende snapper mig vedr. økonomisk krise. Den kender jeg jo lidt til. Så jeg sagde, at hun skulle pakke alt hun ville sælge, og tage det hjem til mig. Så det gjorde hun dagen efter.. Det resulterede dog i, at jeg selvfølgelig fokuserede mere på hendes varer end mine egne. Det var jo også meningen! Dog var det ene salg af de 7 salg mit, resten 6 var hendes penge! Dvs. jeg tjente 70 kr. efter forsendelsesgebyr, og hun tjente 714kr. efter forsendelsesgebyr..

Tro mig, jeg er så glad for at hjælpe hende, men jeg vil også gerne have en indtjening.. Bad luck Maria, der kommer en anden dag! Grunden til at jeg også hjælper hende så meget som jeg gør, er fordi hun viser mig en taknemlighed og glæde!! Det er faktisk kun det der skal til, jeg behøver intet igen!! Bare hun er glad, og gør mig glad for at hjælpe hende, så er vi kvit! Jeg vil slet ikke overveje at kræve en procentdel af fortjenesten, da hun er en af mine bedsteveninder! Hvilken veninde ville det ikke også gøre mig?

“Gør mod andre, som du ønsker gjort mod dig selv”

 

Skærmbillede 2015-04-02 kl. 00.48.58IMG_6042

Maria Engholm Frederiksen

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

 

Næste indlæg

Hvorfor kan ferien ødelægge alt?