Optagelse af lån fra energi niveauet

Kan glæde og frygt sammenlignes ?

Det hele kører som det skal! Public Admire er blevet registeret, og er nu officielt en virksomhed. Jeg er så glad indeni, og kan næsten ikke sidde stille. Jeg har grundlagt virksomheden! Jeg har ikke fået noget hjælp! Jeg er den første i min omgangskreds der har en virksomhed! Det er vildt at jeg bare har kommet på ideen om Public Admire… Jeg føler mig bestemt ikke bedre end andre, jeg føler kun heldig og underligt tilpas.. Jeg ved ikke hvilken strategi jeg vil benytte, eller om jeg skal lave en årsopgørelse årlig!?

Tror ikke jeg har været så stolt, og imponeret over mig selv, som jeg er lige nu. Jeg har jo aldrig gået min egen vej, jeg har altid fuldt strømmen. Min baggrund af andres forventninger til mig, har jo på ingen måde været store! Jeg tror faktisk ikke at nogle havde nogen form for forventninger til mig, ikke engang min mor. Et mønster barn var jeg nok ikke.. 

Mine tanker har været særligt omkring, de manglende forventninger i barndommen. Og jeg har en formodning om, at det er grunden til min manglende tillid på nuværende tidspunkt.. Måske skal jeg bare tage mig sammen, og tro på at alt nok skal gå. Så længe jeg arbejder hårdt og målrettet, og gør hvad jeg kan!

Hvis du har nogle gode råd eller nogle spørgsmål, må du hjertens gerne skrive en kommentar! 🙂

× Besøg min salgsside på Facebook ×

26-03-2015

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

 

Næste indlæg

Optagelse af lån fra energi niveauet